Căutare
Meniul

Sunteți aici: Introducere Blog 7 sfaturi și inspirație foto pentru băi de lux

7 sfaturi și inspirație foto pentru băi de lux

Avem 7 sfaturi și o mulțime de inspirație pentru a vă mobila baia pentru a-i conferi un aspect cu adevărat luxos.

Fiecare are o idee ușor diferită despre o baie de lux. Dar un lucru pe care aceste idei îl au în comun este impresia de lux pe care ne-o lasă. Dacă vrei ca baia ta să arate așa, nu te ghida doar după eticheta de preț. Avem 7 sfaturi și multă inspirație pentru a face ca baia ta să fie cu adevărat luxoasă.

1. Plăcile de format mare fac jumătate din treabă

Cu cât mai puține îmbinări, cu atât mai bine. Plăcile de format mare dau impresia unui design curat. Marmura naturală, piatra sau lemnul vor arăta perfect, dar acolo trebuie să contezi pe un preț mai mare. În zilele noastre, însă, sunt disponibile și imitații foarte credibile care vor face aceeași treabă.

Nu vă fie teamă nici de structuri. Plăcile 3D vor atrage privirea și vor fi un element dominant frumos în baie. Cu toate acestea, este mai bine să nu exagerați și să le folosiți mai mult pentru a evidenția o anumită parte a camerei. De exemplu, în spatele unei căzi sau a unei oglinzi.

                 

        

2. Optează pentru materiale naturale și culori mute

Marmură, piatră sau gresie din lemn - am mai spus-o. Dar, în mod ideal, rămâi la materiale naturale în toată baia, chiar și pentru decorațiuni. Excepții ar putea fi betonul recent popular sau anumite tipuri de metal, cum ar fi alama sau oțelul inoxidabil mat. Chiuvetele din beton sau robinetele din alamă sunt cu siguranță un obiect de lux.

Iar natura domină și culorile. Dacă aveți un spațiu mai mare, nu vă fie teamă să alegeți nuanțe închise chiar și pe suprafețe mari. Negrul este un simbol al luxului. Mai ales în combinație cu lemnul sau cu elemente aurii. Zilele lavoarelor și toaletelor albe sunt, de asemenea, demult apuse. Dar nu ezitați să rămâneți la ceramica albă clasică dacă aveți poftă de ea. Alegeți doar o formă cu design modern.

                   

3. Dacă tot ai de gând să sapi, profită

Plănuiești o renovare majoră sau doar îți construiești casa? Atunci fă-ți un tavan fals pentru iluminat și o nișă în perete (numită nișă) care să servească drept raft. Aceste elemente moderne vor adăuga o notă de lux băii dvs. și, combinate cu un iluminat decorativ, vor asigura o atmosferă confortabilă. În plus, nișa nu este doar orientată spre design, ci și spre economisirea spațiului. Acest lucru adaugă aerisire camerei.

                   

4. Joacă-te cu iluminatul

Iluminatul potrivit poate schimba complet impresia generală. Veți avea nevoie de trei: de tavan, cu oglindă și decorativ. Ce lumini să alegi pentru ca baia să arate luxos?

  • Iluminatul de tavan - dacă ai mult spațiu, poți alege un candelabru de designer. În cazul unei băi mai mici, spoturile vor fi cea mai bună alegere.
  • Iluminarea oglinzii - oglinda trebuie să fie luminată din ambele părți, astfel încât să te poți vedea clar. Arată luxos Oglinzi cu LED-uri cu iluminare încorporată. În plus, puteți alege accesorii inteligente pentru oglindă, cum ar fi o stație meteo, un difuzor sau chiar încălzire pentru a preveni aburirea oglinzii.
  • Iluminat decorativ - dacă aveți tavane suspendate și o nișă în baie, plasați neapărat luminile acolo. O altă opțiune este iluminarea din spate a dulapului de sub chiuvetă sau a căzii sau a dușului.

                   

                   

5. Poți mări vizual spațiul cu o oglindă mare

Băile de lux sunt caracterizate de un spațiu deschis, aerisit. Îl poți mări vizual cu o oglindă mare. Oglinzi cu LED-uri sunt realizate la comandă în dimensiuni de până la 200 x 100 cm. Ele pot fi un element de design dominant în baia dvs., care va atrage garantat atenția.
De asemenea, puteți regla singur intensitatea iluminării, astfel încât oglinda LED să vă ofere suficientă lumină pentru igiena de dimineață și o atmosferă relaxantă pentru o baie de seară.

                        

6. Dacă e un duș, atunci unul walk-in

Într-o baie de lux, o cadă independentă este, probabil, primul lucru la care te vei gândi. Dar și un duș deschis walk-in, ideal fără cadă, va arăta de asemenea foarte bine. Acest lucru va menține podeaua uniformă în întreaga cameră, mărind vizual spațiul. Combinată cu un ecran de sticlă simplu, cabina de duș va arăta minimalist și orice altceva decât luxos.

7. Luxul se află și în detalii

Și prin aceasta nu ne referim doar la decor, ci și la echipamentele funcționale, cum ar fi robinetele. Alegeți piese de design din alamă sau din oțel inoxidabil mat, de exemplu. Rămâi la minimalism și concentrează-te pe materiale de calitate, forme și texturi interesante. Chiar și un dozator de săpun poate servi drept decor. Dacă aveți lumină naturală în baie, adăugați un element natural sub forma unei plante într-un ghiveci sau o vază interesantă.

                     

Inspirat de oglinzile LED moderne și practice? Aruncați o privire la gama completă de oglinzi cu LED pe care le puteți personaliza după bunul dumneavoastră plac.

Înapoi la căutare

Sus