Căutare
Meniul

Sunteți aici: Introducere WS pagina de service

 Plată securizată Garanţia calitaţii

Iluminare opțională cu LED pentru oglindă


Tehnologia LED modernă este folosită pentru a ilumina oglinzile. Se poate alege între mai multe nuanțe, așa că oglinda se va adapta pe deplin ideilor tale.

Control touch-screen

 • Comutator tactil instalat în mijloc, lângă marginea inferioară a oglinzii
 • Iluminare de fundal de culoare albă
 • Comutatorul tactil vă permite, de asemenea, să reglați intensitatea luminii oglinzii

 

Bluetooth difuzor

Bluetooth vă permite să vă conectați telefonul la difuzoarele situate în spatele oglinzii.

 • Raza de acțiune a tehnologiei Bluetooth este de maximum 10 m
 • Difuzoarele sunt ascunse în spatele oglinzii
 • Difuzoarele pot fi folosite fără lumina oglinzii aprinsă

Oglindă încălzita

 • Covorașul de încălzire al oglinzii previne aburirea oglinzii prin încălzirea treptată (40x30cm). Covorașul de încălzire este situat în mijlocul oglinzii.

 

Stații meteo cu WIFI

 • Afișează temperatura camerei, precum și temperatura exterioară
 • Temperatura din cameră este măsurată de un senzor de pe spatele oglinzii, temperatura exterioară este afișată prin internet în funcție de poziția setată
 • Stația este configurată prin intermediul unui telefon mobil (Android sau iOS)
 • Afișează ora curentă (actualizată prin Internet)
 • Accesoriul este situat în colțul din dreapta sau din stânga la marginea oglinzii.
 • Dimensiunea stației meteo este de 16 x 7 cm

Oglindă cosmetică cu mărire

 • Lățimea marginii din jurul oglinzii este de 1 cm
 • Diametrul oglinzii este de 12 cm
 • Mărire 3x (WR 800)
 • Este situat la marginea dreapta a oglinzii, vertical in mijloc

Ceas tactil

 • Luminozitate albă
 • Panoul afișează ora curentă

 • Instalare în stânga sau în dreapta, lângă marginea inferioară a oglinzii

Raft de sticlă

Raftul de sticlă creeaza spațiu pentru accesoriile de baie, este atașat de perete separat.

 • Sticla de calitate cu o grosime de 8 mm

 • Lațime opțională de la 50 la 120 cm
 • Adâncime raft 15 cm
 • Inclusiv 2 mânere

SmartScreen with Google Chromecast

Transmiteți muzică și clipuri video prin Chromecast Google TV pe ecranul SmartScreen de 10" integrat în oglinda Artalo. Este nevoie de doar câteva minute pentru a activa dispozitivul Smart folosind smartphone-ul sau tableta. Puteți apoi să operați SmartScreen cu ajutorul telecomenzii furnizate împreună cu oglinda și să lansați cu ușurință servicii precum Netflix, HBO GO, YouTube sau Spotify. Multe alte aplicații pot fi descărcate cu ușurință. De asemenea, puteți controla Chromecast cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Oglinda este dotată cu un difuzor Bluetooth integrat, de înaltă calitate. Suprafața oglinzii din zona SmartScreen este complet transparentă, astfel încât să puteți vedea o imagine clară. Dispozitivele inteligente necesită o alimentare constantă cu energie electrică. Prin urmare, dacă alegeți să conectați oglinda direct la curent electric, trebuie să îi asigurați o altă sursă constantă de energie electrică.

Samsung SmartPanel

Bucurați-vă de toate aplicațiile disponibile pe Google Play în panoul inteligent Samsung Smart Panel de 10,4" integrat cu difuzor Bluetooth de înaltă calitate în oglinda Artalo. Ascultați muzică, urmăriți filme și emisiuni TV sau citiți știri proaspete dimineața. SmartPanel are un sistem de operare Android și un ecran Full HD cu o rezoluție de 2000 × 1200 px. Oglinda SmartPanel vine cu un Samsung Pen, pe care îl puteți folosi pentru a controla în mod convenabil panoul. Datorită tehnologiei PLS, puteți vedea ecranul din toate unghiurile posibile, în plus, suprafața oglinzii este complet transparentă în zona SmartScreen, astfel încât puteți vedea o imagine clară. Dispozitivele inteligente necesită o sursă constantă de energie. Prin urmare, dacă alegeți să conectați oglinda direct la electricitate, va trebui să furnizați o altă sursă constantă de electricitate pentru oglindă.

Auriu periat
Piatră de argilă gri
Lemn de stejar brun-negru
Lemn de ulm natural
Lemn de pin
Gri
Alb mat
Roșu
Luciu negru
Negru mat
Bej nisip
Luciu alb alpin
Roz
Bej deschis
20 de accesorii
Făcută la comandă
Calitate premium
Plată securizată
Bluetooth difuzor
Încălzire
Ceas
Control touch-screen
Senzor de mișcare
Bluetooth difuzor
Încălzire
Ceas
Control touch-screen
Senzor de mișcare
20 de accesorii
70 de modele
Făcută la comandă
Calitate premium
Livrare gratis
Led culoare

Led culoare

Bluetooth reproductor

Bluetooth reproductor

Încălzita

Încălzita

Conexiune

Conexiune

Ceas

Ceas

Control prin atingere

Control prin atingere

Senzor de mișcare

Senzor de mișcare

Făcută la comandă
Livrare 1-2 saptamani
Calitate premium
Livrare gratis
Led culoare

Led culoare

Bluetooth reproductor

Bluetooth reproductor

Încălzita

Încălzita

Conexiune

Conexiune

Ceas

Ceas

Control prin atingere

Control prin atingere

Senzor de mișcare

Senzor de mișcare

Aflați mai multe despre accesorii

5 accesorii
Producție personalizată
Calitate premium
Transport gratuit

Primul dispozitiv inteligent din casa ta!

Bucurați-vă de un confort deplin cu oglinda SMART, un simbol al practicii, al designului actual și al tehnologiei moderne. Oglinda SMART vă transformă interiorul într-un spațiu nou și elegant. Bucurați-vă de timpul petrecut în fața oglinzii ascultând muzică sau podcast-ul preferat, vizionând un film sau citind știrile și corespondența de dimineață. O combinație revoluționară a oglinzii perfecte cu cea mai recentă tehnologie.

Oglinda SMART îndeplinește mai multe cerințe ale vieții moderne:

 • Vedere perfectă în oglindă, datorită iluminării cu LED-urií
 • O completare elegantă a interiorului dvs.
 • Utilizarea eficientă a timpului în fața oglinzii
 • Confort de utilizare pentru întreaga familie

Toate aplicațiile într-un singur loc

Ascultați muzică sau podcastul preferat pe Spotify, urmăriți următorul episod al unui serial pe Netflix, inspirați-vă cu un tutorial de machiaj pe YouTube sau urmăriți o poveste scurtă pe Disney+ în timp ce vă spălați copiii pe dinți. Profitați de multe alte aplicații pe care Google Play vi le oferă și bucurați-vă din plin de momentele din fața oglinzii!

Ce oglindă SMART să alegeți?

Oferim mai multe modele de oglinzi în combinație cu panoul inteligent. Instalăm două tipuri de panouri în oglinzi, și anume SmartPanel (Samsung) sau SmartScreen (Google chromecast). Fiecare produs oferă opțiuni diferite, în funcție de preferințele dumneavoastră. Pentru o comparație, aruncați o privire nostru la tabelul.

Duceți relaxarea în baie la un alt nivel

Bucurați-vă de relaxare maximă după o zi lungă cu oglinda SMART. O baie fierbinte și emisiunea preferată? Luxul oglinzii noastre. Pe SMART oglinda de baie puteți utiliza serviciile preferate de streaming , cum ar fi Netflix și să vă bucurați la maxim de relaxare! De asemenea, vă puteți acorda atmosfera de relaxare cu lista de redare preferată, unde puteți stoca selecții de melodii și podcast-uri. Bucurați-vă de ritualul din baie și acordați-vă puțin timp pentru dvs.

Spălatul pe dinți la fel de distractiv!

Transformați o rutină nepopulară într-o activitate distractivă. Datorită posibilității de a reda povești scurte sau videoclipuri educative direct pe panoul inteligent din oglindă, spălatul pe dinți va fi o activitate motivantă. Oglinda noastră inteligentă creează un mediu care îi atrage pe copii în procesul de îngrijire a dinților și îi poate învăța, de asemenea, importanța unei bune igiene orale. Cu oglinda noastră inteligentă, spălatul pe dinți al copiilor nu devine doar o corvoadă, ci și o experiență plăcută, plină de distracție și bucurie. De exemplu, puteți utiliza aplicația Disney+.

Începutul dimineții în baie

Rămâneți la curent. Folosiți timpul petrecut dimineața la baie în fața oglinzii k  pentru získání a fi la curent cu lumea.. Ascultați evenimentele știrile direct din oglindă pe platforma de streaming preferată sau citiți știrile pe platforme precum X. Pentru a intra în atmosferă, ascultați melodiile preferate, care să vă pună în priză. Combinați plăcutul cu utilul – obțineți čerstvé informace, informații actuale în timp ce vă pregătiți pentru zi. 

100% odihnă cu autoîngrijire

Sunteți epuizat după o zi grea? Oglinda SMART va fi partenerul potrivit pentru dumneavoastră în timpul îngrijirii personale de seară.. Demachiați-vă perfect în timp ce ascultați muzică relaxantă. Pe platforma Spotify veți găsi multe liste de redare care vor crea atmosfera potrivită pentru un spa relaxant. Datorită iluminării reglabile a oglinzii LED, veți obține condițiile ideale de iluminare de care aveți nevoie. Oglinda SMART va avea grijă de mediul ideal pentru frumusețea dvs.

Coafură de vedetă și machiaj perfect

Clienții dvs. vă vizitează cu o idee clară despre o nouă tunsoare sau machiaj? Puteți să consultați totul în mod convenabil și să vizualizați inspirația direct în dispozitivul SMART, care este încorporat în oglindă. De exemplu, este excelentă pentru acest lucru aplicația Pinterest. Puteți reda deja melodii sau filme sau seriale cunoscute în timp ce lucrați. Dar nu trebuie să fiți proprietar de salon de coafură sau make-up artist pentru a aprecia noastră SMART oglinda. Conjurați machiajul perfect cu ajutorul tutorialului nostru de pe Youtube. Machiajul și pieptănatul părului devin o activitate distractivă.

SmartPanel sau SmartScreen?

SmartScreen with Google Chromecast

Transmiteți muzică și clipuri video prin intermediul Google TV Chromecast pe ecranul SmartScreen de 10" integrat în oglinda Artalo. Activarea dispozitivului Smart durează doar câteva minute cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei dvs. Puteți apoi să operați SmartScreen cu ajutorul telecomenzii (care este furnizată împreună cu oglinda) și să lansați cu ușurință servicii precum Netflix, HBO GO, YouTube sau Spotify. Multe alte aplicații pot fi descărcate cu ușurință de pe Google Play. Chromecast poate fi controlat, de asemenea, cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Oglinda este dotată cu un difuzor bluetooth integrat, existând, de asemenea, posibilitatea de  a conecta difuzoare externe. Suprafața oglinzii din zona SmartScreen a ecranului este complet transparentă, astfel încât veți vedea o imagine clară. Dispozitivul inteligent necesită o alimentare constantă cu energie electrică. Deci, dacă alegeți opțiunea de a conecta oglinda direct la electricitate, trebuie să îi asigurați o altă sursă constantă de energie electrică.

SmartScreen with Google Chromecast

Transmiteți muzică și clipuri video prin intermediul Google TV Chromecast pe ecranul SmartScreen de 10" integrat în oglinda Artalo. Activarea dispozitivului Smart durează doar câteva minute cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei dvs. Puteți apoi să operați SmartScreen cu ajutorul telecomenzii (care este furnizată împreună cu oglinda) și să lansați cu ușurință servicii precum Netflix, HBO GO, YouTube sau Spotify. Multe alte aplicații pot fi descărcate cu ușurință de pe Google Play. Chromecast poate fi controlat, de asemenea, cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Oglinda este dotată cu un difuzor bluetooth integrat, existând, de asemenea, posibilitatea de  a conecta difuzoare externe. Suprafața oglinzii din zona SmartScreen a ecranului este complet transparentă, astfel încât veți vedea o imagine clară. Dispozitivul inteligent necesită o alimentare constantă cu energie electrică. Deci, dacă alegeți opțiunea de a conecta oglinda direct la electricitate, trebuie să îi asigurați o altă sursă constantă de energie electrică.

Samsung SmartPanel

Bucurați-vă de toate aplicațiile disponibile pe Google Play pe panoul Samsung Smart Panel de 10,4" integrat cu difuzor Bluetooth din oglinda Artalo. Ascultați muzică, urmăriți filme și emisiuni TV sau citiți știri proaspete dimineața. SmartPanel are un sistem de operare Android și un ecran Full HD cu o rezoluție de 2000×1200 px. Oglinda SmartPanel vine cu un Samsung Pen, pe care îl puteți folosi pentru a controla în mod convenabil panoul. Datorită tehnologiei PLS, puteți vedea ecranul din toate unghiurile posibile În plus, suprafața oglinzii din zona SmartScreen a ecranului este complet transparentă, astfel încât veți vedea o imagine clară.. Dispozitivele inteligente necesită o alimentare constantă cu energie electrică. Așadar, dacă alegeți opțiunea de a conecta oglinda direct la electricitate, trebuie să îi asigurați o sursă constantă suplimentară de electricitate.

Samsung SmartPanel

Bucurați-vă de toate aplicațiile disponibile pe Google Play pe panoul Samsung Smart Panel de 10,4" integrat cu difuzor Bluetooth din oglinda Artalo. Ascultați muzică, urmăriți filme și emisiuni TV sau citiți știri proaspete dimineața. SmartPanel are un sistem de operare Android și un ecran Full HD cu o rezoluție de 2000×1200 px. Oglinda SmartPanel vine cu un Samsung Pen, pe care îl puteți folosi pentru a controla în mod convenabil panoul. Datorită tehnologiei PLS, puteți vedea ecranul din toate unghiurile posibile În plus, suprafața oglinzii din zona SmartScreen a ecranului este complet transparentă, astfel încât veți vedea o imagine clară.. Dispozitivele inteligente necesită o alimentare constantă cu energie electrică. Așadar, dacă alegeți opțiunea de a conecta oglinda direct la electricitate, trebuie să îi asigurați o sursă constantă suplimentară de electricitate.

Specificații SMART Panel

Parametri Samsung SmartPanel SmartScreen with Google Chromecast
Producător Samsung Google - Chromecast
Dimensiunea ecranului 10,5" 10"
Rezoluție 2000 × 1200px (Full HD) 1280 × 800px (HD)
Difuzoare Integrat atât în oglindă, cât și în tabletă,
posibilitatea de a conecta difuzoare externe
IIntegrat în oglindă,
posibilitatea de a conecta difuzoare externe
Control Stylus Pen (inclus), tactil,, 
prin intermediul aplicației Samsung Flow
Controler (inclus), voce, smartphone
Fixare Bară de control (pornit/oprit și volum) pe partea laterală a oglinzii,
inclusiv bara magnetică pentru fixarea stiloului
Driver
Comenzi vocale
Camera frontală ✓ (disimulabil)
Wifi
Bluetooth
SIM
Disponibilitatea aplicației Aplicații compatibile cu Android Aplicație compatibilă cu Chromecast 4
Sistem Android Chromecast 4 (Android TV)
Memorie internă 64 GB 8 GB
Memorie RAM 4 GB 2 GB
Conectarea difuzoarelor externe
Putere Alimentare permanentă cu energie electrică, cablu separat Alimentare permanentă cu energie electrică, cablu separat
Oglindirea Doar Android Doar Android
Interconectarea smartphone-urilor Google Home, Google TV,
Samsung Flow
Aplicația Google Home, Google TV

Explorați gama noastră de oglinzi SMART.

Sunteţi ezitanţi în alegerea voastră? Vom fi bucuroși să vă ajutăm.
Contactați-ne:

 

info@artalo.ro

Sus