Căutare
Meniul
 • Oglinzi SMART

  • Tehnologie de top
  • Calitate premium
  • Producție europeană

  Vezi oferta

5 accesorii
Producție personalizată
Calitate premium
Transport gratuit

Primul dispozitiv inteligent din casa ta!

Bucurați-vă de un confort deplin cu oglinda SMART, un simbol al practicii, al designului actual și al tehnologiei moderne. Oglinda SMART vă transformă interiorul într-un spațiu nou și elegant. Bucurați-vă de timpul petrecut în fața oglinzii ascultând muzică sau podcast-ul preferat, vizionând un film sau citind știrile și corespondența de dimineață. O combinație revoluționară a oglinzii perfecte cu cea mai recentă tehnologie.

Oglinda SMART îndeplinește mai multe cerințe ale vieții moderne:

 • Vedere perfectă în oglindă, datorită iluminării cu LED-urií
 • O completare elegantă a interiorului dvs.
 • Utilizarea eficientă a timpului în fața oglinzii
 • Confort de utilizare pentru întreaga familie

Toate aplicațiile într-un singur loc

Ascultați muzică sau podcastul preferat pe Spotify, urmăriți următorul episod al unui serial pe Netflix, inspirați-vă cu un tutorial de machiaj pe YouTube sau urmăriți o poveste scurtă pe Disney+ în timp ce vă spălați copiii pe dinți. Profitați de multe alte aplicații pe care Google Play vi le oferă și bucurați-vă din plin de momentele din fața oglinzii!

Ce oglindă SMART să alegeți?

Oferim mai multe modele de oglinzi în combinație cu panoul inteligent. Instalăm două tipuri de panouri în oglinzi, și anume SmartPanel (Samsung) sau SmartScreen (Google chromecast). Fiecare produs oferă opțiuni diferite, în funcție de preferințele dumneavoastră. Pentru o comparație, aruncați o privire nostru la tabelul.

Duceți relaxarea în baie la un alt nivel

Bucurați-vă de relaxare maximă după o zi lungă cu oglinda SMART. O baie fierbinte și emisiunea preferată? Luxul oglinzii noastre. Pe SMART oglinda de baie puteți utiliza serviciile preferate de streaming , cum ar fi Netflix și să vă bucurați la maxim de relaxare! De asemenea, vă puteți acorda atmosfera de relaxare cu lista de redare preferată, unde puteți stoca selecții de melodii și podcast-uri. Bucurați-vă de ritualul din baie și acordați-vă puțin timp pentru dvs.

Spălatul pe dinți la fel de distractiv!

Transformați o rutină nepopulară într-o activitate distractivă. Datorită posibilității de a reda povești scurte sau videoclipuri educative direct pe panoul inteligent din oglindă, spălatul pe dinți va fi o activitate motivantă. Oglinda noastră inteligentă creează un mediu care îi atrage pe copii în procesul de îngrijire a dinților și îi poate învăța, de asemenea, importanța unei bune igiene orale. Cu oglinda noastră inteligentă, spălatul pe dinți al copiilor nu devine doar o corvoadă, ci și o experiență plăcută, plină de distracție și bucurie. De exemplu, puteți utiliza aplicația Disney+.

Începutul dimineții în baie

Rămâneți la curent. Folosiți timpul petrecut dimineața la baie în fața oglinzii k  pentru získání a fi la curent cu lumea.. Ascultați evenimentele știrile direct din oglindă pe platforma de streaming preferată sau citiți știrile pe platforme precum X. Pentru a intra în atmosferă, ascultați melodiile preferate, care să vă pună în priză. Combinați plăcutul cu utilul – obțineți čerstvé informace, informații actuale în timp ce vă pregătiți pentru zi. 

100% odihnă cu autoîngrijire

Sunteți epuizat după o zi grea? Oglinda SMART va fi partenerul potrivit pentru dumneavoastră în timpul îngrijirii personale de seară.. Demachiați-vă perfect în timp ce ascultați muzică relaxantă. Pe platforma Spotify veți găsi multe liste de redare care vor crea atmosfera potrivită pentru un spa relaxant. Datorită iluminării reglabile a oglinzii LED, veți obține condițiile ideale de iluminare de care aveți nevoie. Oglinda SMART va avea grijă de mediul ideal pentru frumusețea dvs.

Coafură de vedetă și machiaj perfect

Clienții dvs. vă vizitează cu o idee clară despre o nouă tunsoare sau machiaj? Puteți să consultați totul în mod convenabil și să vizualizați inspirația direct în dispozitivul SMART, care este încorporat în oglindă. De exemplu, este excelentă pentru acest lucru aplicația Pinterest. Puteți reda deja melodii sau filme sau seriale cunoscute în timp ce lucrați. Dar nu trebuie să fiți proprietar de salon de coafură sau make-up artist pentru a aprecia noastră SMART oglinda. Conjurați machiajul perfect cu ajutorul tutorialului nostru de pe Youtube. Machiajul și pieptănatul părului devin o activitate distractivă.

SmartPanel sau SmartScreen?

SmartScreen with Google Chromecast

Transmiteți muzică și clipuri video prin intermediul Google TV Chromecast pe ecranul SmartScreen de 10" integrat în oglinda Artalo. Activarea dispozitivului Smart durează doar câteva minute cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei dvs. Puteți apoi să operați SmartScreen cu ajutorul telecomenzii (care este furnizată împreună cu oglinda) și să lansați cu ușurință servicii precum Netflix, HBO GO, YouTube sau Spotify. Multe alte aplicații pot fi descărcate cu ușurință de pe Google Play. Chromecast poate fi controlat, de asemenea, cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Oglinda este dotată cu un difuzor bluetooth integrat, existând, de asemenea, posibilitatea de  a conecta difuzoare externe. Suprafața oglinzii din zona SmartScreen a ecranului este complet transparentă, astfel încât veți vedea o imagine clară. Dispozitivul inteligent necesită o alimentare constantă cu energie electrică. Deci, dacă alegeți opțiunea de a conecta oglinda direct la electricitate, trebuie să îi asigurați o altă sursă constantă de energie electrică.

Samsung SmartPanel

Bucurați-vă de toate aplicațiile disponibile pe Google Play pe panoul Samsung Smart Panel de 10,4" integrat cu difuzor Bluetooth din oglinda Artalo. Ascultați muzică, urmăriți filme și emisiuni TV sau citiți știri proaspete dimineața. SmartPanel are un sistem de operare Android și un ecran Full HD cu o rezoluție de 2000×1200 px. Oglinda SmartPanel vine cu un Samsung Pen, pe care îl puteți folosi pentru a controla în mod convenabil panoul. Datorită tehnologiei PLS, puteți vedea ecranul din toate unghiurile posibile În plus, suprafața oglinzii din zona SmartScreen a ecranului este complet transparentă, astfel încât veți vedea o imagine clară.. Dispozitivele inteligente necesită o alimentare constantă cu energie electrică. Așadar, dacă alegeți opțiunea de a conecta oglinda direct la electricitate, trebuie să îi asigurați o sursă constantă suplimentară de electricitate.

Specificații SMART Panel

Parametri Samsung SmartPanel SmartScreen with Google Chromecast
Producător Samsung Google - Chromecast
Dimensiunea ecranului 10,5" 10"
Rezoluție 2000 × 1200px (Full HD) 1280 × 800px (HD)
Difuzoare Integrat atât în oglindă, cât și în tabletă,
posibilitatea de a conecta difuzoare externe
IIntegrat în oglindă,
posibilitatea de a conecta difuzoare externe
Control Stylus Pen (inclus), tactil,, 
prin intermediul aplicației Samsung Flow
Controler (inclus), voce, smartphone
Fixare Bară de control (pornit/oprit și volum) pe partea laterală a oglinzii,
inclusiv bara magnetică pentru fixarea stiloului
Driver
Comenzi vocale
Camera frontală ✓ (disimulabil)
Wifi
Bluetooth
SIM
Disponibilitatea aplicației Aplicații compatibile cu Android Aplicație compatibilă cu Chromecast 4
Sistem Android Chromecast 4 (Android TV)
Memorie internă 64 GB 8 GB
Memorie RAM 4 GB 2 GB
Conectarea difuzoarelor externe
Putere Alimentare permanentă cu energie electrică, cablu separat Alimentare permanentă cu energie electrică, cablu separat
Oglindirea Doar Android Doar Android
Interconectarea smartphone-urilor Google Home, Google TV,
Samsung Flow
Aplicația Google Home, Google TV

Explorați gama noastră de oglinzi SMART.

Sunteţi ezitanţi în alegerea voastră? Vom fi bucuroși să vă ajutăm.
Contactați-ne:

 

info@artalo.ro

Sus